KTG AUTO

  • Factory Tour

    Wisata Pabrik

    Kami khusus pikeun ngembangkeun sareng ngasilkeun caliper rem otomatis, trailer caliper rem, EPB, rem perbaikan kaliper kit, bagian rem caliper rem kalebet piston, aktuator, rungkun karét marake sareng sajabina.
  • Change a disc brake caliper

    Ngarobih caliper rem cakram

    Umumna, caliper rem tiasa dipercaya pisan, sareng meryogikeun ngagentos langkung sering tibatan bantalan sareng cakram, tapi upami anjeun kedah ngarobih hiji ..
  • Scope of application

    Wengkuan aplikasi

    Produk kami seueur dianggo dina kendaraan anu sanés: Mobil panumpang, SUV, kendaraan komersial, trailer kapal, truk pick-up, sareng sajabina. Kami bakal ngajaga kaamanan anjeun dina jalan.
  • Replace trailer brakes

    Ganti rem trailer

    Sabalikna, mékanika sareng pabrik marake sami nyarankeun ngalacak variabel anu tangtu pikeun ngabantuan ngawartosan kaayaan umum marake anjeun. Variabel ieu, sapertos beurat trailer anjeun ..

tentang Kami

KTG Otomatis parantos fokus kana nyayogikeun calipers marake sakitar 10 taun sareng teras ka payun. Kami salah saurang pemasok profesional caliper rem anu perenahna di Shanghai. Kami gaduh langkung ti 3.000 nomer OE pikeun caliper rem dina katalog kami, sareng teraskeun ngembangkeun produk énggal langkung ti 200 nomer OE unggal taun. Kami ogé nyayogikeun basis jasa OEM / ODM kana sarat. Kami khusus pikeun ngembangkeun sareng ngasilkeun caliper rem otomatis, trailer caliper rem, EPB, rem perbaikan kaliper kit, bagian rem caliper rem kalebet piston, aktuator, rungkun karét marake sareng sajabina.

langkung >>

langgeng warta

  • Difference Between Fixed Caliper and Floating Caliper
    21/07/08
    Sadaya calipers henteu sami. Sakumaha pola pola dampal sampalan marake henteu rata anu ...
  • New Products Release
    21/07/08
    Konsumén anu dipikacinta, kami bakal ngamutahirkeun daptar prod anyar ...