KTG OTOMATIS

  • Factory Tour

    Tur Pabrik

    Kami khusus dina ngembangkeun sareng manufaktur calipers rem otomatis, caliper rem trailer, EPB, kit perbaikan caliper rem, bagian caliper rem cakram kalebet piston, aktuator, rungkun karét rem sareng saterasna.
  • Change a disc brake caliper

    Ganti caliper rem cakram

    Sacara umum, calipers rem pisan dipercaya, sarta merlukeun ngaganti pisan kirang sering ti hampang jeung cakram, tapi lamun kudu ngarobah hiji.
  • Scope of application

    Wengkuan aplikasi

    Produk urang loba dipaké dina kandaraan béda: mobil panumpang, SUV, kandaraan komérsial, trailer kapal, treuk pick-up, jeung saterusna.Kami bakal ngajaga kasalametan anjeun di jalan.
  • Replace trailer brakes

    Ganti rem trailer

    Sabalikna, mékanika sareng pabrik rem sami-sami nyarankeun pikeun ngalacak sababaraha variabel pikeun ngabantosan kaayaan umum rem anjeun.Variabel ieu, sapertos beurat trailer anjeun..

tentang Kami

KTG Auto geus fokus dina nyadiakeun calipers marake salila kira 10 taun sarta salawasna dina mangsa nu bakal datang.Kami salah sahiji supplier profésional caliper marake anu aya di Shanghai.Kami gaduh langkung ti 3,000 nomer OE pikeun caliper rem dina katalog kami, sareng teras ngembangkeun produk anyar langkung ti 200 nomer OE unggal taun.Urang ogé nyadiakeun layanan OEM / ODM base on sarat.Kami khusus dina ngembangkeun sareng manufaktur calipers rem otomatis, caliper rem trailer, EPB, kit perbaikan caliper rem, bagian caliper rem cakram kalebet piston, aktuator, rungkun karét rem sareng saterasna.

deui >>

warta langgeng